Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

Gyereknap     

(tanítás nélküli munkanap)     

2024.05.24.    


 

         

A beiratkozás lehetséges módjai

A törvényes képviselők kétféle módon kezdeményezhetik gyermekeik beiratkozását az általános iskola első évfolyamára a 2021/2022. tanévre vonatkozóan:
1. Személyes megjelenéssel, papír alapon történő adminisztrációval:
A törvényes képviselők a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan személyesen is megjelenhetnek a köznevelési intézményben, és ott a magukkal vitt, beiratkozáshoz szükséges dokumentumok alapján az intézmény rögzíti a gyermekek adatait. Azonban a járványügyi veszélyhelyzettel összefüggésben kiemelten fontos a szükséges óvintézkedések betartása a személyes beiratkozás során is. Ennek következtében a személyes ügyintézés több időt vehet igénybe.
Előzetes időpont egyeztetés szükséges: +36 62-281-059
2. Elektronikusúton történő jelentkezéssel:
A beiratkozási folyamatot az e-Ügyintézés felületén keresztül – előzetes regisztrációt követően – indítja a gyermek törvényes képviselője. Amennyiben a szülő a gyermekét állami fenntartású, de nem a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába kívánja beíratni, akkor az e-Ügyintézés felületen, a rendszer által felkínált űrlapot kitöltve tudja megadni gyermeke beiratkozáshoz szükséges adatait. Az adatokhoz a beiratkozással érintett, választott intézmény is hozzáfér, így ezek felvitelét az intézménynek már nem kell elvégeznie. Emellett az egyes nyilatkozatok (például a gyermek törvényesképviseletéről szólónyilatkozat) a rendszerből letölthetőek, és aláírás után a másolatok feltölthetőek. A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok, nyilatkozatokeredeti példányát a 2021/2022. tanév első napján azonban be kell mutatni! Amennyiben a szülő a gyermekét a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába kívánja beíratni, az e-Ügyintézés felületen keresztül megerősítést kell küldenie az intézménynek a beiratkozási szándékról. A szülők által beküldött adatok megjelennek az intézmény KRÉTA rendszerének e-Ügyintézés felületén.

Útmutató a Kréta beiratkozási modul használatához:

Nincs még hozzáférése a Kréta rendszerhez:

 

Másik gyermeke által van szülői, gondviselő hozzáférése a Kréta rendszerhez

 

 

orokos_okoiskola_logo.png kip_logo.png hatartalanul_logo-768x702.jpg teis.png 5874.jpgoldalsav__logo__vodafone_digitalis_iskola.jpg keve.png mat.png FTH_jelveny.png  digitalis temahet-2018.png

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás