Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

Magyar Diáksport
Napja

2024.09.27.



 

         

Országos II. helyezés

Szaniszló Dániel, iskolánk 6.a osztályos tanulója május 11-én fantasztikus eredményt ért el a London Bridge országos angol nyelvi tesztverseny döntőjén! Dani így gondol vissza a versenyre:
Számomra nem volt kérdés, hogy idén is indulok ezen a versenyen. Magamban reménykedtem egy dobogós helyezésben... Február végén újra elkezdődhetett a gyakorlás. Napról-napra, feladatlapról-feladatlapra haladtam célom elérése felé. A válogató fordulók nagyon jól sikerültek. Áprilisban pedig érkezett egy levél, amelyben az állt, hogy indulhatok a döntőn! Nagyon boldog és büszke voltam!
Májusban Budapesten, az ELTE Lágymányosi kampuszán, melyet tavalyról már ismertem, magabiztosan vágtam neki a versenynek. Megírtam a feladatlapot, és vártuk az eredményhirdetést. Kis idő után izgatottan mentem vissza a nagy előadóba, ahol a jelen lévő 150 versenyző közül 2. helyezettként hívtak ki a verseny szervezői. Óriási öröm volt ez számomra, hiszen sikerült a képzeletbeli dobogóra felállni!
Sokat készültem, néha már túl soknak is tűnt, de megérte. A döntővel lezárult egy kemény időszak. Hogy jövőre mi lesz? Nekem Budapesten azt mondták: találkozunk egy év múlva!
Ezúton szeretném megköszönni családomnak, barátaimnak és tanáraimnak a támogatást, de elsősorban Neked, Anya, köszönöm, hogy segítettél nekem!
Büszkék vagyunk Rád Dani!
Szívből gratulálunk a nagyszerű teljesítményhez, hálásan köszönjük Szaniszlóné Hargitai Eszter áldozatos munkáját!
A Mórasuli közössége

 

orokos_okoiskola_logo.png kip_logo.png   teis.png 5874.jpgoldalsav__logo__vodafone_digitalis_iskola.jpg keve.png mat.png FTH_jelveny.png  digitalis temahet-2018.png  

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás