Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

Tanévzáró ünnepség

2024. 06. 25. 17:00


 

         

A London Bridge angol nyelvi verseny döntőjén (országos 5. hely)

 

2023. május 13-án rendezték Budapesten az ELTE Lágymányosi kampuszán a London Bridge angol nyelvi tesztverseny országos döntőjét.
A verseny egy iskolai válogatóval kezdődött, majd ezután következett az országos elődöntő, melynek az iskolában kitöltött feladatlapjait Budapesten javították. Az itt is sikeresen teljesítő tanulókat hívták meg az országos döntőbe.
Iskolánkat Szaniszló Dániel 5.a osztályos tanuló képviselte, aki rengeteg munkát fektetett a felkészülésbe, a verseny hónapjaiban minden nap készült a megmérettetésre. Naponta több tesztsort is megoldott. Munkája eredményeként a két előzetes forduló tesztmegoldásai alapján meghívást kapott a döntőbe, ahol a négyszáz ötödikes résztvevő közül 5. helyezést ért el.
Dani szavaival: „Nagy feladat volt, sokat tanultam az élményekből. Nagyon örülök az eredményemnek! Nagyon jól esett a sok-sok dicséret és gratuláció családomtól, barátaimtól, iskolatársaimtól és tanáraimtól. És igen, elmondhatom, hogy jártam az ELTE-n! ?”
Szívből gratulálunk Dani, büszkék vagyunk Rád!
Köszönjük felkészítő pedagógusa, Szaniszlóné Hargitai Eszter áldozatos munkáját!

 

orokos_okoiskola_logo.png kip_logo.png hatartalanul_logo-768x702.jpg teis.png 5874.jpgoldalsav__logo__vodafone_digitalis_iskola.jpg keve.png mat.png FTH_jelveny.png  digitalis temahet-2018.png

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás