Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

Gyereknap     

(tanítás nélküli munkanap)     

2024.05.24.    


 

         

Ballagás

Búcsú az iskolától
Csak ballagunk, mint ki sétál,
de ez most oly másmilyen,
búcsú-ízű ajkunk fanyar,
s mégis édes – igen!

Édes, mert a jövőbe nézünk,
sok új cél, sok új feladat
s mégis fanyar és keserű
hisz elhagyjuk régi iskolánkat!
(Szuhanics Albert: Csak ballagunk, mint ki sétál)

A búcsú mindig nehéz pillanatokat szül, de a biztató jövőbe vetett hit megkönnyíti ezeket a perceket. Így volt ez idén is, amikor 54 tanuló búcsúzott a Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskolától.
Az elköszönést emlékezetessé tették a meghitt pillanatok, a szép gondolatok és a hagyományok, amellyel helyi szervezetek elismerik azoknak a tanulóknak az érdemeit, akik kiváló tanulmányi munkájuk mellett sokat tesznek közösségükért is.
A 2019-2020-as tanév díjazottjai
Kalmár Tamás 8. a osztályos tanuló, aki a Mórahalmi Gazdakör díját vehette át, Hódi Páltól a Mórahalmi Gazdakör titkárától.

Kiss Luca 8. b osztályos tanuló, a Rotary Club Mórahalom Egyesülettől a közösségben, a közösségért végzett kimagasló munkájáért vehetett át díjat, Balog László elnök úrtól és Heller-Szabóné Molnár Márta alelnök asszonytól.
Gyurákovics Eszter 8. a osztályos tanuló a Bonitas Nőegylet igazgyöngy díját érdemelte ki. A díjat Makráné Ábrahám - Fúrús Gizella és Vass Józsefné adták át.
Köszönjük az önkormányzatnak, a szülőknek, a civil szervezeteknek, az osztályfőnököknek, a tanulóknak, a pedagógusoknak és mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak a rendezvény színvonalas lebonyolításához.

Fotó: Csiszár Csanád

 

 

orokos_okoiskola_logo.png kip_logo.png hatartalanul_logo-768x702.jpg teis.png 5874.jpgoldalsav__logo__vodafone_digitalis_iskola.jpg keve.png mat.png FTH_jelveny.png  digitalis temahet-2018.png

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás