Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

Tanévzáró ünnepség

2024. 06. 25. 17:00


 

         

Iskolába készülődő gyerekeknek és szüleiknek

A Mórasuli felfedezőket vár, szülőket, gyerekeket, akik szívesen megismerkednének iskolánkkal.
Kalandra fel! „Kemencétől a tudásvárig”
2020. március 2-án (hétfő) 17.oo-kor a leendő elsősök szüleit tájékoztatóra várjuk, bemutatjuk iskolánkat és bemutatkoznak a leendő tanító nénik is. A tájékoztató végén lehetőség nyílik személyes beszélgetésre.
2020. március 4-6-ig nyílt tanítási órákat tartunk - a szülők részére -, melyen bepillantást nyerhetnek nevelő- oktató munkánkba. Kérjük látogatási szándékukat előzetesen iskolánk portáján, vagy telefonon jelezzék a 62/281-059-es telefonszámon.
2020. április 4-én (szombaton) 9.oo-kor kincsvadászatra várjuk a családokat egy közös játékra.
A beiratkozás időpontját a Kormányhivatal jelöli ki egységesen az ország minden közoktatási intézményére vonatkozóan. Előző években ez április közepén volt. Amikor kihirdetik az időpontot, közzétesszük a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok listáját is.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt programjainkra!


A MÓRASULI NEVELŐTESTÜLETE

 

orokos_okoiskola_logo.png kip_logo.png hatartalanul_logo-768x702.jpg teis.png 5874.jpgoldalsav__logo__vodafone_digitalis_iskola.jpg keve.png mat.png FTH_jelveny.png  digitalis temahet-2018.png

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás