Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

Gyereknap     

(tanítás nélküli munkanap)     

2024.05.24.    


 

         

Móra-emlékműsor

A Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola 2019. április 17-én ünnepélyes keretek között, egész napos projekttel emlékezett meg névadója, Móra Ferenc születésének 140. évfordulójáról. Az elmúlt húsz évhez hasonlóan most is kifejezte az intézmény tiszteletét a nagy mesemondó iránt: Kazi Mária intézményvezető és a Diákönkormányzat két tanulója megkoszorúzta az iskola bejáratánál található Móra-mellszobrot.
A Móra-projektnapot ünnepi műsor nyitotta, amelyet az alsó és felső tagozatos tanulók érdeklődéssel és méltósággal hallgattak végig. Köszönet az 5. évfolyam minden diákjának, akik előzetes munkájukkal, szereplésükkel megteremtették ezt a hangulatot!

Kiemelt elismerés illeti meg azokat a tanulóinkat, akik képességükkel, tehetségükkel hozzájárultak az emlékműsor színvonalának emeléséhez:

Szűcs Réka (8.b), Pintér Bettina (5.a) – műsorvezetés,
Bálint Regina (5.a), Csiszár Csenge (6.b), Ruzsits Gréta (5.a), Gigacz Milán (7.a) – hangszerjáték,
Berkó Gergő (5.b), Dina Szidónia (5.b) – szólóének,
Bakos Liliána (5.b), Katona Noémi (5.b) – ének,
Grosu Brigitta (5.b), Kiss Barna (5.a) – versmondás.

Köszönet Baranyi József tanár úrnak a gitárkíséretért, Madarászné Weinrauch Ivett tanárnőnek a versmondásért, a Mórahalmi Alapfokú Művészeti Iskola hangszeres tanárainak a felkészítő tevékenységéért, valamint az intézmény minden tanítójának és tanárának az élménydús, sok előkészítő munkát kívánó projektfoglalkozások tervezéséért, szervezéséért és irányításáért!

 

Illésné Babai Gizella

 

orokos_okoiskola_logo.png kip_logo.png hatartalanul_logo-768x702.jpg teis.png 5874.jpgoldalsav__logo__vodafone_digitalis_iskola.jpg keve.png mat.png FTH_jelveny.png  digitalis temahet-2018.png

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás