Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

Gyereknap     

(tanítás nélküli munkanap)     

2024.05.24.    


 

         

Figyelmeztetés
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 502

Teodorovits Ferenc Természetvédelmi Verseny

Nagyító alatt a Homokháti Kistérség természeti értékei a Teodorovits Ferenc Természetvédelmi Versenyen.
2015. október 19-én az ásotthalmi Orchis Természetvédelmi Egyesület idén 10. alkalommal hirdette meg versenyét, azzal a céllal, hogy a jelentkező diákok, ismerjék meg alaposabban közvetlen környezetük növény- és állatvilágát.
Ebben a tanévben a homokháti kistérség természeti értékei mellett a Körös-éri Tájvédelmi Körzet és a Kiskunsági Nemzeti Park alapos ismerete volt a jó helyezés feltétele. Iskolánk csapatának ez sikerült, hiszen a sok-sok növény és állatfaj felismerésével, az élőhelyek jellemzőinek megismerésével I. helyezést értek el.
A csapat tagjai voltak:
Szekeres Eszter 5. b,
Hussein Mira Rana 6. a,
és Szabó Szandra 8. c osztályos tanulók
Gratulálunk a szép sikerhez!
Köszönjük az Orchis Természetvédelmi Egyesületnek a lehetőséget, a sok-sok ajándékot és Dr Molnár Gyulának a fantasztikus diavetítést.

   

 

orokos_okoiskola_logo.png kip_logo.png hatartalanul_logo-768x702.jpg teis.png 5874.jpgoldalsav__logo__vodafone_digitalis_iskola.jpg keve.png mat.png FTH_jelveny.png  digitalis temahet-2018.png

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás